Goji proaspete bio, în supermarketul din cartierul tău - ANPG

Goji proaspete bio, în supermarketul din cartierul tău

Fructele goji au intrat de câțiva ani în obiceiurile de consum ale românilor. Dacă acestea au putut fi consumate inițial sub formă uscată, aduse din import, fiind un aliment de lux pentru unii, românii au acum posibilitatea de a consuma fructe goji românești proaspete în orice moment și cel mai important, fructele sunt produse ecologic.

Cultivate după o tehnologie autorizată, respectând toate standardele de calitate, fructele obținute din Goji Romanesc, sunt culese cu grijă, depozitate într-un centru de colectare autorizat unde sunt sortate, ambalate și ajung astfel în rețeaua de magazine din toată țara. Centrul dispune de un tunel de înghețare rapidă și are o capacitate de prelucrare de câteva tone zilnic.

Unde gasim fructe Goji Romanesc

Furnizorii sunt producători români de fructe goji din soi autohton, bio, culturile fiind atent monitorizate. Produsul trece ulterior printr-un proces de selecție pentru a se încadra în cerințele magazinelor și datorită înființării unui centru de colectare se asigură trasabilitatea. Totodată, un alt avantaj este asigurarea în permanență a cantității cerute de retaileri.

Spre deosebire de fructele goji uscate, conservate sau procesate, fructele proaspete de Goji păstrează cel mai bine proprietățile benefice ale fructului. Vitaminele sunt asimilate rapid de organism. Spre deosebire de fructele din import, care nu rezistă decât în formă conservată, fructele de goji autohtone se pot consuma proaspete și pot fi achiziționate ușor de la supermarketurile din țară, de la raioanele de fructe. Acum nu mai pierdeți din beneficiile fructului proaspăt, ci îl puteți achiziționa direct din supermarketul din cartier și îl puteți consuma ca atare sau în diferite combinații și puteți obține un suc natural sănătos cu ajutorul unui blender.

Fructe goji proaspete pot fi cumpărate din piețe dar și din unele magazine de produse naturiste și magazine online dedicate cum este cel mai producătorului din Brașov, de unde poate fi comandată cantitatea dorită la un raport bun preț-calitate. Fructele goji bio rezistă o săptămână păstrate în condiții optime. Consumatorilor li se recomandă să depoziteze fructele într-un recipient complet etanș pe care să îl pună în frigider.

Astăzi, Goji Românesc proaspăt poate deveni pentru oricine o alternativă la dulciurile din comerț, fiind o gustare sănătoasă și la îndemâna oricui. Odată cu extinderea plantațiilor de goji românesc, fructele au devenit disponibile în orice sezon și cel mai important, asigură consumatorilor un produs bio, fără îngrășăminte sau substanțe chimice care să-i altereze proprietățile, cultivat cu respectarea politicilor de protecție a mediului.

4.3 3 votes
Article Rating