Necesitatea unui centru de colectare.

Orice investitie are ca punct de plecare locul in care va fi valorificata productia obtinuta.

In cadrul Asociatia Nationala a Producatorilor de Goji (ANPG) GOJI ROMANESC,  utilizam un mecanism si o solutie care functioneaza deja de cativa ani. Sigurul centru de colectare din Romania al fructelor de Goji,  infiintat la initiativa Goji Bio Brasov.

Rolul centrului de colectare pentru cultivator

Rolul centrului de colectare Goji este acela de veni in sprijinul cultivatorului, astfel incat munca acestuia sa fie realist recompensata.

Primul centru de colectare al fructelor de Goji,  este situat in Frumusani, Judetul Calarasi si a fost realizat in baza unei investitii de peste 300.000 de euro, fiind completat de o linie moderna de separare, ambalare si etichetare a fructelor.

In plus, centrul dispune de un tunel de inghetare rapida si are o capacitate de prelucrare de cateva tone zilnic.

Cum ii avantajeaza pe investitori?

Munca de pionierat in domeniul fructelor de Goji, a fost rasplatita printr-o forma de valorificare si compensare a intregii activitati, cu ocazia infiintarii acetui centr du de colectare.

Goji Romanesc poate fi intalnit de acum in majoritatea supermarketurilor din tara, datorita unui circuit care face ca intreaga productie de Goji sa fie bine clasificata, sortata respectand cerintele retailerilor.

Pentru o mai buna coordonare centru de colectare se adreseaza in special celor ce au achizitionat material saditor de la pepiniera Goji Bio Brasov.